Angst Tandarts Hoogvliet

Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek

Welkom bij Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek

Heeft u angst voor de tandarts? U bent niet de enige. Veel mensen ervaren spanning en stress bij de gedachte aan een tandartsbezoek. Bij Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek begrijpen we deze zorgen en bieden we een oplossing: een tandarts met ervaring in het behandelen van angstige patiënten. Ons team staat klaar om u te helpen met geduld, begrip en professionele zorg.

Angst Tandarts Hoogvliet

Wat doet een angsttandarts?

Een angsttandarts heeft ervaring met het behandelen van patiënten met tandartsangst. Hier zijn enkele manieren waarop onze angsttandarts verschilt van een reguliere tandarts:

Waarom een angsttandarts?

Uitstelgedrag door angst voor de tandarts kan leiden tot ernstige gebitsproblemen, zoals cariës, tandvleesontstekingen en tandverlies. Het is daarom belangrijk om regelmatig naar de tandarts te gaan, zelfs als u bang bent. Onze angsttandarts zorgt ervoor dat uw bezoek zo soepel en aangenaam mogelijk verloopt, zodat u uw gebit gezond kunt houden zonder stress.

Tandarts Hoogvliet Voor Mensen Met Angst

Tips van de angsttandarts

Onze angsttandarts heeft enkele tips voor mensen met angst om hen te helpen hun tandartsangst te overwinnen:

Met deze tips voor mensen met angst hopen we u te helpen uw angst te overwinnen en met vertrouwen naar de tandarts te gaan.

Maak een afspraak

Bent u klaar om de eerste stap te zetten naar een angstvrij tandartsbezoek? Neem vandaag nog contact op met Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek in Hoogvliet en maak een afspraak met onze ervaren angsttandarts. Wij staan klaar om u te helpen met zorg en aandacht, zodat u met een gerust hart kunt werken aan een gezonde glimlach.

Behandeling Door Angst Tandarts Hoogvliet

Onze patiënten aan het woord

Hieronder leest u hoe anderen het bezoek aan onze praktijk hebben ervaren.

Wim

Sinds kort een aantal verschillende behandelingen gehad van de tandarts. Ondanks mijn angst is het allemaal goed gegaan. De tandarts neemt echt de angst weg, is heel rustig en vertelt wat hij gaat doen.

5/5

Melissa

Vriendelijke tandartsen, werken rustig. Zijn ook lief voor mijn zoontje van 4 waardoor deze het ook geen probleem vindt om naar de tandarts te gaan.

5/5

Paula

Vriendelijk, duidelijk en professioneel. Altijd bereid om je uitleg te geven.

5/5

Mienie

Rustgevende aangeklede ruimten.
Goede uitleg en begeleiding.

5/5

Veelgestelde vragen aan de angsttandarts

Heeft u een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag hier niet tussenstaan, neem dan gerust telefonisch contact met ons op via: 010 416 9200.

Een angsttandarts heeft ervaring met het behandelen van patiënten met tandartsangst. Deze tandarts heeft heeft ervaring met het toepassen van technieken die de angst en stress verminderen, zoals rustige uitleg, een kalmerende omgeving en het gebruik van middelen om behandelingen zo pijnloos mogelijk te maken.

Bij Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek moedigen we u aan om openlijk over uw angst te praten. U kunt dit telefonisch melden bij het maken van uw afspraak of direct bij aankomst in de praktijk. Ons team is getraind om u gerust te stellen en extra aandacht te besteden aan uw zorgen.

Onze angsttandarts gebruikt een scala aan technieken om uw angst te verminderen, waaronder: gedetailleerde uitleg van elke stap, een persoonlijke en empathische benadering, ontspanningsoefeningen, en indien nodig, verdovende middelen of lichte sedatie om de behandeling comfortabel te maken.

Als u een extreme tandartsangst of tandartsfobie heeft, is het belangrijk om dit vooraf aan ons door te geven. Onze angsttandarts kan dan extra tijd voor uw afspraak inplannen en technieken toepassen om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt ook vooraf met ons bespreken welke stappen we kunnen nemen om uw angst te verminderen.

Net als bij reguliere tandartsbezoeken, raden we aan om ten minste twee keer per jaar een controle te laten uitvoeren. Dit helpt om eventuele problemen vroegtijdig te signaleren en te behandelen. Uw angsttandarts kan een behandelplan met u bespreken op basis van uw individuele behoeften en situatie.

Tandartsenpraktijk
Boomgaardshoek

Inschrijven bij onze praktijk?

U bent van harte welkom.

Tijd voor een nieuwe tandartspraktijk in Hoogvliet?