Tandarts Rhoon

Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek

Zoekt u een tandarts in Rhoon?

Van harte welkom bij Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek, een mooie en moderne tandartspraktijk, gevestigd in de directe omgeving van Rhoon. Ons enthousiaste en ervaren team van tandheelkundige professionals kijkt uit naar uw eerste bezoek aan onze praktijk en zal u met open armen ontvangen.

Wilt u terecht bij een tandarts in Rhoon? U bent van harte welkom. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. U kunt zich snel en gemakkelijk via de website inschrijven bij onze tandartsenpraktijk.

Wellicht heeft u nog vragen die u graag wilt stellen voordat u zich inschrijft bij onze tandartsenpraktijk. Wij staan iedere doordeweekse dag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of door te bellen naar 010 416 9200. Wij zijn maandag t/m vrijdag te bereiken van 08:00 tot 16:30.

Tandartspraktijk in Rhoon

Spoedtandarts Rhoon

Ervaart u heftige pijnklachten die direct verholpen dienen te worden? Heeft u last van nabloedingen? Of is één van uw tanden of kiezen afgebroken? In dergelijke gevallen adviseren wij u om direct contact met ons op te nemen, zodat wij uw klachten zo snel mogelijk kunnen verhelpen en wij verergering van uw klachten kunnen voorkomen.

Bent u op zoek naar een spoedtandarts in Rhoon? Ons team van specialisten staat voor u klaar. Twijfel niet en neem direct contact met ons op door te bellen naar 010 416 9200. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:30.

Is er sprake van een spoedgeval buiten onze openingstijden? Dan kunt u contact opnemen met Dental365 door te bellen naar 085 105 1760. Zij helpen u graag verder.

Wanneer kan ik terecht bij de spoedtandarts in Rhoon?

U kunt terecht bij de spoedtandarts in Rhoon wanneer u heftige pijnklachten ervaart en het redelijkerwijs niet mogelijk is om te wachten met behandelen tot de volgende dag. Het team van Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek is u graag van dienst. Bel ons gerust om een afspraak te maken. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen.

Spoedtandarts in Rhoon nodig?

Als u op zoek bent naar een spoedtandarts in Rhoon, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak. Buiten openingstijden verwijzen wij u graag door naar Dental365.

Tandarts in Rhoon

Diverse behandelingen

Of u nu uw gebit wilt laten controleren of op zoek bent naar een specifieke behandeling; wij hebben de kennis en ervaring in huis en kunnen u helpen. U kunt onder andere bij ons terecht voor het vullen van gaatjes in uw tanden en kiezen, het trekken van tanden en kiezen, het plaatsen van implantaten, kronen en bruggen en het zetten van een beugel.

Dit is een greep uit ons brede aanbod aan behandelingen die wij aanbieden. Op de behandelingenpagina hebben wij alle behandelingen op een rijtje gezet waarvoor u bij ons terecht kunt. Mogelijk staat uw beoogde behandeling hier niet tussen. Voelt u zich vooral vrij om contact met ons op te nemen en wellicht kunnen wij u alsnog behandelen.

Onze behandelaars hebben allemaal hun eigen expertise, waardoor wij veel behandelingen op hoog niveau kunnen uitvoeren. Wilt u uw gebit laten controleren of behandelen? Schrijf u gerust in via de website. Ons team heet u van harte welkom.

Angsttandarts

Tandartscontrole

Gaatjes vullen

Wortelkanaalbehandeling

Kies trekken

Kronen en bruggen

Angsttandarts Rhoon

Sommige mensen hebben angst voor de tandarts. Wij begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn en helpen u graag over uw angst voor de tandarts heen. Bij sommige mensen gaat het zo ver dat zij helemaal niet meer naar de tandarts durven te gaan om hun gebit te laten controleren, met alle mogelijke negatieve gevolgen van dien.

Het is belangrijk dat u in ieder geval één keer per jaar naar de tandarts gaat om uw gebit te laten controleren. Heeft u angst voor de tandarts? Geef het gerust aan en wij houden hier rekening mee. Dit doen wij door u actief te betrekken bij het proces en alles stap voor stap uit te leggen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Verder creëeren wij een vertrouwelijke sfeer, zodat u zich op uw gemak voelt tijdens de behandeling.

Angsttandarts in Rhoon nodig?

Als u op zoek bent naar een angsttandarts in Rhoon, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij praten graag met u en leggen u alles duidelijk uit. Ook beantwoorden wij uw vragen, zodat u tijdens het gehele proces een helder beeld heeft van wat wij gaan doen. Bij Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek bent u in goede handen, daar kunt u op vertrouwen. Meer weten over de angsttandarts in Rhoon? Wij vertellen u graag meer.

Tandarts behandeling Rhoon

Waarom kiezen voor Tandarts Rhoon?

Bent u op zoek naar een tandarts in Rhoon of directe omgeving? Dan hoeft u niet verder te zoeken. U bent van harte welkom bij Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek. U kunt zich snel en gemakkelijk inschrijven via onze website. Op dit moment hebben wij nog ruimte voor nieuwe patiënten. Wij hebben geen wachtlijst, waardoor wij u al snel kunnen helpen met al uw tandheelkundige uitdagingen. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Eén van onze medewerkers staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Onze mooie en moderne tandartsenpraktijk is gevestigd aan de klaproos 24c, vlakbij Rhoon, en is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Klikt u hier voor de routebeschrijving. Vanaf het centrum van Rhoon is het nog geen 10 minuten rijden met de auto naar onze tandartsenpraktijk. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen en zullen er alles aan doen om uw gebit mooi en gezond te houden.

Maar wat maakt Tandarts Rhoon nu beter dan andere tandartsenpraktijken in de buurt? Bij ons staan kwaliteit en een persoonlijke service hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons in de praktijk. Daarom wordt u altijd behandeld door dezelfde, vertrouwde behandelaar. Wij geven u de oprechte aandacht die u verdient en stellen uw zorgvraag centraal. Op basis van uw wensen stellen wij een behandelplan op maat voor u op. Zo zorgen wij ervoor dat uw gebit mooi en gezond blijft en u met veel zelfvertrouwen kunt blijven lachen. Dat is toch waar het allemaal om gaat?

Onze patiënten aan het woord

Wij hebben al veel mensen geholpen bij het optimaliseren van hun mondgezondheid. Bekijk hieronder hoe zij hun bezoek aan onze praktijk hebben ervaren. Wij zijn trots op onze beoordelingen en zetten ons dagelijks in om onze zorgverlening te verbeteren. Bent u patiënt en wilt u uw ervaring delen? Klik dan hier om een review te schrijven.

Janneke

Heel tevreden met dit tandartsenteam. Mijn laatste controlebezoek was bij Lela, zij nam uitgebreid de tijd en gaf goede (cosmetische) adviezen. Bij Reza en Rewie word ik trouwens ook altijd uitstekend geholpen. Tot slot vormt mondhygiënist Erva een deskundige en prettige afsluiting bij de controles.

5/5

Melissa

Vriendelijke tandartsen, werken rustig. Zijn ook lief voor mijn zoontje van 4 waardoor deze het ook geen probleem vindt om naar de tandarts te gaan.

5/5

Paula

Vriendelijk, duidelijk en professioneel. Altijd bereid om je uitleg te geven.

5/5

Natalia

Professionele benadering van de patiënt, hele fijne service 😊

5/5

Veelgestelde vragen aan Tandarts Rhoon

Bent u op zoek naar een tandarts in Rhoon? Neem vandaag nog contact op met Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek, een moderne tandartsenpraktijk gelegen in de directe omgeving van Rhoon.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom. U kunt zich snel en gemakkelijk inschrijven via de website. Ons team van specialisten staat voor u klaar.

Iedere behandelaar heeft zijn of haar eigen specialiteit, waardoor wij een groot aantal behandelingen kunnen aanbieden. Bekijk onze behandelingenpagina voor een volledig overzicht van alle behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt.

Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek is gevestigd aan de Klaproos 24c in de gemeente Hoogvliet. Wij ontvangen veel patiënten uit nabij gelegen plaatsen, waaronder Rhoon. U bent van harte welkom in onze tandartsenpraktijk. U kunt zich binnen één minuut inschrijven via de website.

Heeft u een spoedgeval en bent u op zoek naar een tandarts in de buurt van Rhoon die u nu kan behandelen? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op door te bellen naar 010 416 9200. Hoe eerder u belt, hoe groter de kans is dat wij u vandaag nog kunnen helpen.

Tandartsenpraktijk
Boomgaardshoek

Inschrijven bij onze praktijk?

U bent van harte welkom.

Tijd voor een nieuwe tandartsenpraktijk in Rhoon?