Tandarts Zalmplaat

Van harte welkom in onze tandartspraktijk

Op zoek naar een tandarts in Zalmplaat?

U bent van harte welkom bij Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek. Onze praktijk is gevestigd aan de Klaproos 42c in Hoogvliet, in de wijk Boomgaardshoek. Woont u in Zalmplaat en bent u op zoek naar een tandarts in Zalmplaat of directe omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze praktijk ligt op maximaal vijf minuten rijden van Zalmplaat en is uitstekend te bereiken. Klik op de kaart voor een routebeschrijving.

Op dit moment nemen wij nog nieuwe patiënten aan. U kunt zich direct online inschrijven door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Nadat u het formulier heeft verzonden, zal er op korte termijn contact met u worden opgenomen door één van onze medewerkers. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar: 010 416 9200. Wij staan u graag te woord.

tandarts-zalmplaat

Onze behandelingen

Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek beschikt over een multidisciplinair team. Iedereen heeft zijn/haar eigen specialisatie(s). Hierdoor kunnen wij vrijwel alle tandheelkundige behandelingen aanbieden. U bent welkom voor een periodieke controle en het laten vullen van een gaatje in uw tand of kies, maar wij kunnen u bijvoorbeeld ook helpen bij het plaatsen van facings om de esthetiek van uw gebit te verfraaien.

Welke specifieke behoeften u ook heeft, wij kunnen u helpen. Ons team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en assistenten staat vijf dagen per week voor u klaar om u te helpen bij het gezond houden van uw gebit. Hieronder ziet u een aantal van de behandelingen waarvoor u terecht kunt bij onze tandartspraktijk, gevestigd in de buurt van Zalmplaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Tandartscontrole

Gaatjes vullen

Kies trekken

Wortelkanaalbehandeling

Implantaten

Kronen en bruggen

Spoedtandarts Zalmplaat

Is er sprake van een spoedgeval? Twijfel niet en bel ons direct. Het is belangrijk dat u direct aan de bel trekt, omdat de problemen zich kunnen verergeren als u hier te lang mee rond blijft lopen. Wij hebben vaak dezelfde nog wel een plekje voor u. Wij hebben onze deuren op iedere doordeweekse dag van 08:00 tot 16:30 voor u geopend. Binnen deze tijden bent u van harte welkom in onze tandartspraktijk, gevestigd nabij Zalmplaat.

Maandag t/m vrijdag | 08:00 – 16:30

Tijdens onze openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar via: 010 416 9200. Bel ons gerust voor het maken van een afspraak. Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Buiten openingstijden & in het weekend

Is onze praktijk gesloten? Dan kunt u contact opnemen met Dental365, door te bellen naar: 085 105 1760. Neem voor meer informatie gerust een kijkje op de website.

Wanneer is er sprake van spoed?

Als er sprake is van spoed, dan raden wij u aan om direct contact met ons op te nemen. Maar, wanneer is er sprake van spoed? Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden van spoedgevallen opgesomd. Herkent u één van deze klachten? Bel ons en wij doen ons best om u dezelfde dag nog te behandelen.

  • Hevige pijnklachten
  • Bloedingen (na behandeling)
  • Afgebroken tanden of kiezen
  • Loszittende tanden of kiezen
  • Uitgevallen tanden of kiezen


Twijfelt u? Neem dan voor de zekerheid contact met ons op. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.

tandartspraktijk-zalmplaat

Angsttandarts Zalmplaat

Kijkt u op tegen uw tandartsbezoek? Geen zorgen, u bent niet de enige. Een kwart van de Nederlandse bevolking heeft last van tandartsangst. Als u het spannend vindt om naar de tandarts te gaan, laat het ons dan gerust weten. Dan houdt onze tandarts hier rekening mee.

Zo leggen wij u van tevoren uit wat wij gaan doen en nemen wij u mee in het proces. Heeft u een vraag? Stel deze dan gerust. Onze tandarts neemt uitgebreid de tijd voor u en beantwoordt uw vragen graag.

Bent u op zoek naar een ervaren angsttandarts in Zalmplaat? Kom langs in onze praktijk. Onze tandartsen doen er alles aan om u op uw gemak te stellen, zodat u onze praktijk zult verlaten met een stralende glimlach.

tandarts-in-zalmplaat

Veelgestelde vragen aan de tandarts in Zalmplaat

Hieronder hebben wij een aantal vragen voor u beantwoord die wij vaak gesteld krijgen in de praktijk. Staat uw vraag hier niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Vul het contactformulier op onze website in of bel naar: 010 416 9200.

Wij raden u aan om minstens twee keer per jaar langs te komen voor een preventieve controle. Mochten er onverhoopt complicaties zijn opgetreden, dan kunnen wij dit tijdig constateren en een behandelplan op maat voor u opstellen, om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen.

Ieder jaar legt de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) de tarieven landelijk vast. Dit houdt in dat iedere tandarts in Nederland dezelfde tarieven hanteert. Wilt u meer informatie over de tarieven? Neem dan gerust een kijkje op de website van de NZa of bel ons. Bij Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek brengen wij u altijd van tevoren op de hoogte van de kosten van de behandeling, zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan als u de factuur ontvangt.

Sommige behandelingen worden standaard vergoed vanuit de basisverzekering. Voor andere behandelingen, dient u een aanvullende tandartsverzekering te hebben afgesloten. Welke tandartsbehandelingen worden vergoed, kan verschillen per zorgverzekeraar en is mede afhankelijk van de polis dus u heeft afgesloten. Voor meer informatie over vergoedingen, raden wij u dus aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u hier het beste inzicht in verschaffen.

Is uw kind onder de 18 jaar? Dan worden de meeste tandartsbehandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. Een controle door de tandarts is altijd gratis voor kinderen tot en met 18 jaar. Sommige behandelingen worden echter niet vergoed. Denk hierbij aan het plaatsen van een beugel, implantaat, kroon of brug. Hiervoor dient uw kind aanvullend verzekerd te zijn. Neem gerust contact op voor meer info.

Wij raden u aan om uw kind mee te nemen naar de tandarts wanneer de melktanden zijn doorgekomen. Meestal is dit rond de leeftijd van twee jaar. Het heeft weinig zin om uw kind veel eerder mee te nemen, enerzijds omdat de melktanden dan mogelijk nog niet zijn doorgekomen en anderzijds omdat uw kind dan zeer waarschijnlijk nog niet begrijpt wat er precies gebeurt.

Tandartsenpraktijk
Boomgaardshoek

Inschrijven bij onze praktijk?

U bent van harte welkom.

Tijd voor een nieuwe tandartspraktijk?