Tandarts Spijkenisse

Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek

Tandartspraktijk in de buurt van Spijkenisse

Bent u op zoek naar een tandarts in Spijkenisse of directe omgeving? U bent van harte welkom bij Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek. Onze praktijk is gevestigd in Hoogvliet (Rotterdam) en ligt op minder dan 15 minuten rijden van Spijkenisse. Wij staan op iedere doordeweekse dag van 08:00 tot 16:30 voor u klaar om u te helpen. Klik hier om u direct in te schrijven bij onze praktijk. Nadat u zich heeft ingeschreven, zullen wij telefonisch contact met u opnemen om uw inschrijving te valideren en een datum te prikken voor uw eerste controle bij uw nieuwe tandarts in de buurt van Spijkenisse.

Of u nu op zoek bent naar een tandarts in Spijkenisse bij wie u terecht kunt voor een algemene gebitscontrole of voor een esthetische behandeling; bij ons bent u aan het juiste adres. Wij bieden diverse tandheelkundige behandelingen aan. Voor een volledig overzicht van alle behandelingen die wij binnen onze praktijk uitvoeren, kunt u een kijkje nemen op deze pagina. Heeft u een vraag over een behandeling? Of wilt u graag meer informatie? Dan raden wij u aan om het contactformulier op onze website in te vullen. Wij doen ons best om zo snel mogelijk terug te komen op uw vraagstuk.

Binnen onze praktijk hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering. Daarom krijgt u bij ons een vaste behandelaar toegewezen. Hij of zij zal u persoonlijk begeleiden in het gezond houden van uw gebit en zal u voorzien van bruikbare tips. Wij begrijpen dat iedereen uniek is en eigen behoeften heeft. Daarom vinden wij het belangrijk om onze zorgverlening te personaliseren en u een behandelplan op maat aan te bieden, dat volledig is afgestemd op uw specifieke situatie en zal voldoen aan uw wensen. Wilt u alvast kennis maken met ons team? Klik dan hier. Wij stellen ons graag aan u voor.

Tandarts in Spijkenisse nodig? Klik op onderstaande knop om u direct in te schrijven bij Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek. Wij staan voor u klaar en zullen er alles aan doen om uw gebit mooi en gezond te houden. Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze mooie en moderne tandartspraktijk, gevestigd in de buurt van Spijkenisse.

Tandarts Spijkenisse

Spoedtandarts Spijkenisse

Bent u met spoed op zoek naar een tandarts in Spijkenisse die u snel van uw klachten kan afhelpen? Het team van Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek staat voor u klaar om u te helpen. Neem tijdens de openingstijden van onze praktijk telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar: 010 416 9200. Hieronder hebben wij de openingstijden van onze praktijk voor u op een rijtje gezet. Buiten onze openingstijden en in het weekend werken wij samen met Dental365, te bereiken via: 085 105 1760.

Openingstijden van de tandarts in Spijkenisse

Maandag 08:00 - 16:30
Dinsdag 08:00 - 16:30
Woensdag 08:00 - 16:30
Donderdag 08:00 - 16:30
Vrijdag 08:00 - 16:30
Weekend Gesloten

Wanneer kan ik terecht bij de spoedtandarts in Spijkenisse?

Wij raden u aan om in het geval van spoed niet met uw klachten te blijven rondlopen en direct telefonisch contact met ons op te nemen. Wij doen ons best om u dezelfde dag nog te helpen. Hoe eerder hoe belt, hoe groter de kans dat wij u snel van uw klachten kunnen afhelpen. Klik op onderstaande knop om naar onze praktijk te bellen.

Wij krijgen vaak de vraag onder welke voorwaarden er contact kan worden opgenomen met de spoedtandarts in Spijkenisse. Het beste antwoord dat wij u kunnen geven, is dat u terecht kunt bij een spoedtandarts op het moment dat het redelijkerwijs niet mogelijk is om te wachten tot de volgende dag. Dit heeft te maken met de ernst van de klacht. Heeft u veel last van pijn of nabloeding? Of bent u een tand of kies verloren? Neem in dergelijke gevallen direct telefonisch contact op met de spoedtandarts in Spijkenisse.

Spoedtandarts in Spijkenisse nodig?

Onze tandartsen zijn zeer ervaren en zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen, zodat u binnen de kortste keren weer kunt deelnemen aan uw dagelijkse activiteiten. Klik hier voor de routebeschrijving naar onze tandartspraktijk, gevestigd in de buurt van Spijkenisse.

Tandarts Spijkenisse

Behandelingen door de tandarts in Spijkenisse

Ons team bestaat uit meerdere behandelaars, ieder met zijn of haar eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij een breed scala aan behandelingen aanbieden. Zo kunt u bij ons terecht voor een algemene gebitscontrole, maar ook voor esthetische behandelingen, zoals het aanbrengen van facings. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om uw gebit mooi en gezond te houden.

Klik hieronder voor een volledig overzicht van alle behandelingen waarvoor u terecht kunt bij de tandarts in Spijkenisse. Heeft u hier een vraag over of wilt u graag meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt op iedere doordeweekse dag bellen naar de praktijk of op elk moment het contactformulier op onze website invullen. Wij komen hier spoedig bij u op terug.

Angsttandarts Spijkenisse

Heeft u angst voor de tandarts? Geen probleem. Wij zijn er om u te helpen. Wist u dat één op de vier Nederlanders bang is om naar de tandarts te gaan? Dit varieert van milde angst tot extreme angst en kan er in sommige gevallen voor zorgen dat mensen niet meer naar de tandarts durven te gaan. Dit kan vervelende gevolgen hebben, omdat tandheelkundige problemen dan niet kunnen worden geconstateerd en behandeld, waardoor de klachten aanhouden en zich in sommige gevallen zelfs verspreiden.

Kortom, het is belangrijk om minstens twee keer per jaar naar de tandarts te gaan om uw gebit grondig te laten controleren. Onze angsttandarts in Spijkenisse kan u van uw angst afhelpen, zodat u voortaan nooit meer zult opkijken tegen een tandartsbezoek. Zo legt onze angsttandarts precies uit wat er gaat gebeuren, zodat u weet waar u aan toe bent en in controle blijft over de behandeling. Daarnaast neemt hij uitgebreid de tijd om u te behandelen en is er ruimte voor het stellen van vragen.

Angsttandarts in Spijkenisse nodig?

Onze angsttandarts in Spijkenisse is gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten. Hij zal ervoor zorgen dat uw tandartsangst zal afnemen en u zich op uw gemak zult voelen bij ons in de praktijk. Klik hieronder voor meer informatie over de angsttandarts en hoe wij ervoor zorgen dat u niet langer bang voor de tandarts zult zijn.

Tandarts Spijkenisse

Veelgestelde vragen aan de tandarts in Spijkenisse

Onze praktijk is gevestigd aan de Klaproos 24c in Boomgaardshoek, een wijk in Hoogvliet (Rotterdam). Dit is onze enige vestiging. Wij behandelen ook patiënten die woonachtig zijn in Spijkenisse, Rhoon en Poortugaal. Iedereen is van harte welkom bij ons in de praktijk. Bel ons voor het maken van een afspraak.

Onze praktijk ligt op minder dan 15 minuten rijden van Spijkenisse. Klik hier voor de routebeschrijving naar onze praktijk. Onze praktijk is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt van Metrostation Spijkenisse Centrum naar Metrostation Hoogvliet reizen met de metro. Deze reis duurt slechts 4 minuten. Vanaf daar is het nog 8 minuten lopen en dan staat u bij ons op de stoep. Wij raden u aan om uw reis van tevoren te plannen met behulp van de online reisplanner, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bent u onverhoopt toch vertraagd? Bel ons dan even om dit te laten weten, zodat wij hiervan op de hoogte zijn.

Nee, wij hebben zeer korte wachttijden. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en kunt u al snel worden behandeld door onze tandarts in Spijkenisse. Voor het maken van een afspraak, vragen wij u vriendelijk om het inschrijfformulier op onze website in te vullen. Zodra u dit heeft gedaan, zult u binnen enkele dagen worden gebeld door één van onze medewerkers. Hij of zij zal uw inschrijving bevestigen en direct een datum prikken voor uw eerste bezoek aan onze tandartspraktijk, gevestigd in de buurt van Spijkenisse. Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen.

Wij hebben alle behandelingen onder één dak. Van algemene gebitscontroles tot wortelkanaalbehandelingen; bij Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek is uw gebit in goede handen. Ons belangrijkste doel is om uw gebit mooi en gezond te houden en uw zelfvertrouwen een boost te geven. Wanneer u tevreden onze praktijk verlaat, zijn wij ook tevreden. Klik hier om u direct in te schrijven.

Hieronder staan een aantal tips van de tandarts in Spijkenisse die u kunnen helpen bij het verminderen van uw tandartsangst. Neem voor meer tips vrijblijvend contact met ons op.

  1. Praat met uw tandarts over uw angsten. Hij kan u precies uitleggen wat er gaat gebeuren en kan u geruststellen. Dit kan u helpen om van uw tandartsangst af te komen of de angst te verminderen.
  2. Zorg voor voldoende afleiding. Luister bijvoorbeeld naar uw favoriete muziek tijdens de behandeling. Hierdoor zult u zich meer ontspannen, waardoor de angst voor de behandeling zal afnemen.
  3. Plan uw afspraak op een dag waarop u weinig tot geen andere verplichtingen heeft, zodat u goed uitgerust bent voor uw tandartsafspraak.

Tandartsenpraktijk
Boomgaardshoek

Inschrijven bij onze praktijk?

U bent van harte welkom.

Tijd voor een nieuwe tandartspraktijk?