Mondhygiënist Hoogvliet Rotterdam

Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek

Van harte welkom bij de mondhygiënist in Hoogvliet

Bent u op zoek naar een ervaren mondhygiënist in Hoogvliet Rotterdam? Dan bent u bij onze praktijk aan het juiste adres. Het team van Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek is toegewijd aan het leveren van de best mogelijke mondzorg, zodat u gebitsproblemen kunt voorkomen en een mooi en gezond gebit kunt behouden.

Bent u al patiënt bij ons? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Bent u nog niet eerder bij onze praktijk geweest? Schrijf u dan gerust in via onze website. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. Doordat wij zeer korte wachttijden hebben, kunt u al snel terecht bij onze mondhygiënist in Hoogvliet.

Mondhygiënist Hoogvliet Rotterdam

Gebitsreiniging door de mondhygiënist in Hoogvliet

Tijdens uw bezoek aan de mondhygiënist in Hoogvliet, zal uw gebit worden gereinigd. Het grondig reinigen van uw gebit zorgt ervoor dat uw gebit schoon blijft en problemen aan uw gebit en tandvlees kunnen worden voorkomen. Hierdoor zijn ingrijpende behandelingen door de tandarts in veel gevallen niet meer nodig.

Voorlichting en preventie door de mondhygiënist in Hoogvliet

Een bezoek aan de mondhygiënist is preventief van aard. Naast het reinigen van uw gebit, zal de mondhygiënist voorlichting geven over mondverzorging. Deze adviezen zijn bedoeld om uw mondgezondheid te verbeteren en/of behouden, zodat gebitsproblemen kunnen worden voorkomen.

Wij nemen echt de tijd voor u. Mocht u tijdens uw bezoek aan de mondhygiënist een vraag hebben, stel deze dan gerust. Wij zijn er om u te helpen. Onderaan deze pagina hebben wij de meest gestelde vragen aan onze mondhygiënist in Hoogvliet voor u op een rijtje gezet. Neem gerust een kijkje of bel ons voor meer informatie.

Mondhygiënist Hoogvliet Rotterdam

Wanneer moet ik naar de mondhygiënist?

Een bezoek aan de mondhygiënist kan nooit kwaad. Meestal adviseren wij onze patiënten om twee keer per jaar langs te komen voor een preventieve controle en behandeling. Herkent u één van onderstaande klachten? Dan raden wij u aan om een afspraak in te plannen met de mondhygiënist.

Patiënt Met Slechte Mondhygiëne

Wat doet de mondhygiënist?

De mondhygiënist ondersteunt u in het onderhouden van uw gebit, onder andere door uw gebit te reinigen en u te voorzien van praktische tips hoe u zelf uw gebit gezond kunt houden. Hieronder staan enkele behandelingen die de mondhygiënist kan uitvoeren ten behoeve van het op peil houden van uw mondgezondheid.

Behandelingen door de mondhygiënist

U bent van harte welkom voor een behandeling door onze ervaren mondhygiënist in Hoogvliet. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.
Behandeling Mondhygiënist Hoogvliet Rotterdam

Hoeveel kost een behandeling door de mondhygiënist?

Wij krijgen vaak de vraag hoeveel een behandeling door de mondhygiënist kost. Dit is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het type behandeling en de tijdsduur. Voor een volledig overzicht van alle behandelingen, verwijzen wij u graag door naar de website van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

De NZa stelt de tarieven ieder jaar landelijk vast. Dit betekent dat wij dezelfde tarieven hanteren als elke andere praktijk in Nederland. Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek onderscheidt zich echter door persoonlijke mondzorg te bieden op het allerhoogste niveau. Op zoek naar een mondhygiënist in Hoogvliet? Meld u direct aan via de website.

Kom ik in aanmerking voor een vergoeding?

Bent u onder de 18 jaar? Dan worden de kosten voor uw behandeling vergoed door uw zorgverzekeraar. Als u ouder bent dan 18 jaar, dan dient u aanvullend verzekerd te zijn voor de tandarts. De hoogte van de vergoeding kan verschillen per zorgverzekeraar. Voor meer info raden wij u aan rechtstreeks contact op te nemen met uw verzekeraar.

Heel tevreden! Super en geweldige tandarts meneer Reza. Zeer tevreden fijne praktijk ook assistenten zijn heel vriendelijk en mondhygiëniste super fijn en vriendelijk.
Yamma Dehpor

Patiënt uit Hoogvliet

Vragen aan de mondhygiënist in Hoogvliet Rotterdam

Heeft u een vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er om u te helpen. Wij raden u aan om onderstaande vragen te raadplegen. Wellicht dat uw vraag hier al wordt beantwoord. Zo niet, voelt u zich dan vrij om te bellen naar: 010 416 9200.

Dit kan per gebitssituatie verschillen. Doorgaans adviseren wij onze patiënten om minstens twee keer per jaar langs te komen. Heeft u echter een gezond gebit en (bijna) nooit last van gebitsproblemen, dan is een jaarlijks bezoek mogelijk al voldoende. Als u regelmatig last heeft van gebitsproblemen, dan doet u er juist goed aan om vaker langs te komen. Onze mondhygiënist zal u hierin adviseren.

De tandarts en de mondhygiënist werken nauw samen om uw gebit gezond te houden. Het grootste verschil is dat de mondhygiënist zich primair focust op de preventie van gebitsproblemen, terwijl de tandarts gespecialiseerd is in de behandeling van reeds ontstane gebitsproblemen.

Hieronder staan enkele tips van de mondhygiënist in Hoogvliet, die u kunnen helpen bij het onderhouden van uw gebit:

  • Zorg ervoor dat u uw tanden tweemaal per dag poetst;
  • Wacht minstens 30 minuten met poetsen nadat u heeft gegeten;
  • Vermijd overmatige consumptie van zoete en zure voedingsmiddelen;
  • Breng regelmatig een bezoek aan de mondhygiënist.

Tandartsenpraktijk
Boomgaardshoek

Inschrijven bij onze praktijk?

U bent van harte welkom.

Tijd voor een nieuwe tandartspraktijk?