Tandarts Albrandswaard

Van harte welkom in onze tandartspraktijk

Op zoek naar een tandarts in Albrandswaard?

Als u op zoek bent naar een tandarts in de gemeente Albrandswaard, dan bent u bij Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek aan het juiste adres. Onze praktijk is gevestigd in Hoogvliet en grenst aan de gemeente Albrandswaard. Vanaf Poortugaal is het ongeveer 7 minuten rijden naar de praktijk. Vanaf Rhoon doet u er niet langer dan 10 minuten over.

Op dit moment hebben wij nog voldoende ruimte voor nieuwe patiënten. Wij hebben zeer korte wachttijden, waardoor wij u snel kunnen helpen. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt in onze praktijk en willen uw bezoek dan ook zo persoonlijk mogelijk maken. Daarom wordt u altijd geholpen door dezelfde, vertrouwde tandarts.

Tandartspraktijk Albrandswaard

Onze behandelingen

Als u op zoek bent naar een tandarts in de buurt bij wie u terecht kunt voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen, dan is Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek zeker het overwegen waard. Door de diversiteit binnen ons team kunnen wij tal van behandelingen op hoog niveau aanbieden.

Van een algemene controle tot het plaatsen van facings voor een stralende glimlach, ons ervaren team staat klaar om u te helpen. Wij zijn ons ervan bewust dat iedereen uniek is en bieden daarom zorg op maat aan. Op basis van uw specifieke behoeften stellen wij een persoonlijk behandelplan op, dat niet alleen is bedoeld om uw mond gezond te krijgen, maar vooral ook om uw mond gezond te houden.

Tandartscontrole

Gaatjes vullen

Kies trekken

Wortelkanaalbehandeling

Implantaten

Kronen en bruggen

Spoedtandarts Albrandswaard

Heeft u met spoed een tandarts in Albrandswaard nodig? Neem dan direct telefonisch contact op met onze praktijk. Wij doen ons best om u dezelfde dag nog te behandelen. Ook als u geen patiënt bent bij onze praktijk, bent u van harte welkom. Wel willen wij u dan vragen om een geldig legitimatiebewijs en een minimaal bedrag van €150,- mee te nemen, omdat de behandeling in veel gevallen direct na afloop betaald dient te worden.

Maandag t/m vrijdag | 08:00 – 16:30

Onze tandartspraktijk ligt vlakbij Albrandswaard en is 5 dagen per week geopend, van 08:00 tot 16:30. Tijdens onze openingstijden kunt u ons bereiken via: 010 416 9200.

Buiten openingstijden & in het weekend

Onze praktijk is niet geopend in het weekend. Op zaterdag & zondag en op iedere doordeweekse dag na 16:30, kunt u contact opnemen met Dental365 via: 085 105 1760.

Wanneer is er sprake van spoed?

Soms is het lastig om te bepalen of er sprake is van spoed. Daarom hebben wij hieronder een aantal klachten opgesomd, waarbij u direct contact kunt opnemen.

  • Hevige pijnklachten
  • Bloedingen (na behandeling)
  • Afgebroken tanden of kiezen
  • Loszittende tanden of kiezen
  • Uitgevallen tanden of kiezen


Herkent u één van deze klachten? Twijfel niet en bel ons direct. Het is niet raadzaam om langer dan nodig te blijven rondlopen met deze klachten, omdat de klachten dan kunnen verergeren, of zich kunnen verspreiden naar omliggende gebieden.

Tandarts Albrandswaard

Angsttandarts Albrandswaard

Bent u bang voor de tandarts? Laat dit dan van tevoren weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij oordelen niet, maar geven u de extra begeleiding die u nodig heeft, zodat u met een gerust gevoel kunt plaatsnemen in de tandartsstoel.

Onze tandarts heeft veel ervaring in het behandelen van angstige patiënten en heeft al veel mensen van hun angst afgeholpen. Wij nemen uitgebreid de tijd voor iedere behandeling en informeren u altijd van tevoren over wat er gaat gebeuren. Zo blijft u ten alle tijden in controle over de behandeling.

Gaat het te snel of heeft u tussendoor een vraag? Geef het gerust aan en onze tandarts neemt de tijd om uw vragen te beantwoorden en u op uw gemak te stellen. Wilt u graag iemand meenemen naar uw afspraak? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Schrijf u online in bij onze praktijk in Hoogvliet, vlakbij de gemeente Albrandswaard. Door onze korte wachttijden kunnen wij u snel helpen.

Tandheelkunde Albrandswaard

Vragen aan de tandarts in Albrandswaard

Heeft u een vraag? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of vul het contactformulier in als uw vraag hier niet tussen staat. Uiteraard mag u ons ook bellen of een mail sturen. Wij zijn er om u te helpen.

Hoe vaak u naar de tandarts moet, hangt af van verschillende factoren, zoals uw algemene mondgezondheid, eventuele tandheelkundige problemen in het verleden en uw persoonlijke risico op tandheelkundige aandoeningen. Over het algemeen wordt aanbevolen om minstens twee keer per jaar langs te komen voor een preventieve controle. Dit stelt de tandarts in staat om eventuele problemen tijdig op te sporen en een behandelplan op maat op te stellen.

De kosten voor tandheelkundige behandelingen kunnen variëren afhankelijk van de aard en complexiteit van de behandeling. Tandartsen hanteren tarieven die jaarlijks worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Voor inzage in de tarieven kunt u deze website raadplegen. Bij Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek streven we ernaar om transparant te zijn over kosten en informeren we u altijd vooraf over de geschatte kosten van uw behandeling, zodat u volledig op de hoogte bent en niet voor verrassingen komt te staan.

De vergoeding van tandartskosten kan variëren, afhankelijk van uw zorgverzekering en de specifieke behandelingen die u nodig heeft. Sommige tandheelkundige ingrepen worden gedekt door de basisverzekering, terwijl andere mogelijk een aanvullende tandartsverzekering vereisen. Om duidelijkheid te krijgen over welke behandelingen vergoed worden en onder welke voorwaarden, raden wij u aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Zij kunnen u voorzien van specifieke informatie en advies dat afgestemd is op uw situatie en verzekeringspolis.

Ja, kinderen tot en met 18 jaar kunnen kosteloos naar de tandarts voor reguliere controles en basisbehandelingen. Deze worden vergoed vanuit de basisverzekering. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige specifieke behandelingen, zoals orthodontische behandelingen (denk aan beugels), implantaten, kronen of bruggen, mogelijk niet volledig worden gedekt en een aanvullende verzekering vereisen. Voor meer details over de dekking van de tandheelkundige zorg voor uw kind, kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Het is raadzaam om uw kind mee te nemen naar de tandarts zodra de eerste melktanden doorkomen, wat meestal rond de leeftijd van één jaar is. Vroege tandartsbezoeken helpen niet alleen bij het aanleren van goede gewoonten, maar stellen de tandarts ook in staat om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en preventieve zorg te bieden. Regelmatige bezoeken aan de tandarts vanaf jonge leeftijd dragen bij aan een goede mondgezondheid gedurende het hele leven.

Tandartsenpraktijk
Boomgaardshoek

Inschrijven bij onze praktijk?

U bent van harte welkom.

Tijd voor een nieuwe tandartspraktijk?