Tandarts Poortugaal

Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek

Tandarts Poortugaal

Bent u op zoek naar een tandarts in Poortugaal? Dan bent u bij Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek aan het juiste adres. Onze moderne praktijk is gevestigd in de wijk Hoogvliet, gelegen in de gemeente Rotterdam. Ons gedreven team, bestaande uit tandartsen, tandartsassistenten, een mondhygiënist, een tandprotheticus en een implantoloog, staat voor u klaar. Wij doen ons uiterste best om uw mondgezondheid op peil te houden. Bij Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek staat kwaliteit niet voor niets op de eerste plaats.

U krijgt een vaste behandelaar toegewezen bij wie u ten alle tijden terecht kunt. Voor welke behandeling u ook in aanmerking komt, wij stellen samen met u een behandelplan op maat op. Hierbij gaat alles in overleg met u als patiënt. Iedere behandelaar heeft zijn of haar eigen specialiteit, waardoor wij een breed scala aan behandelingen kunnen aanbieden. Staat uw behandeling er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en wie weet kunnen wij u alsnog behandelen.

Tandarts in Poortugaal nodig? U kunt zich snel en gemakkelijk inschrijven bij onze praktijk via de website. U bent van harte welkom. Ons enthousiaste team van specialisten staat voor u klaar en kijkt ernaar uit om u te ontvangen in onze praktijk.

Tandarts Poortugaal

Spoedtandarts Poortugaal

Is er sprake van een spoedgeval? U kunt van maandag t/m vrijdag van 08:00 t/m 16:30 bij ons terecht. U kunt telefonisch een afspraak maken of direct langskomen bij ons in de praktijk. Wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Tijdens openingstijden kunt u bellen naar het volgende telefoonnummer: 010 416 9200.

Buiten openingstijden werken wij samen met Dental365. Zij zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer: 085 105 1760.

Wanneer kan ik terecht bij de spoedtandarts in Poortugaal?

In sommige gevallen is het redelijkerwijs niet mogelijk om te wachten met behandelen tot de volgende dag, bijvoorbeeld wanneer u hevige pijnklachten, nabloedingen of een afgebroken tand of kies heeft. In dergelijke gevallen adviseren wij u direct naar onze praktijk te bellen om een afspraak te maken. Het team van Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek staat voor u klaar.

Spoedtandarts in Poortugaal nodig?

Twijfel niet en neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Tandarts Poortugaal

Diverse behandelingen

U kunt bij ons terecht voor diverse behandelingen. Zo kunt bij ons terecht voor uw periodieke gebitscontrole, het vullen van gaatjes in uw tanden en kiezen, het plaatsen van een (onzichtbare) beugel en nog meer. Of het nu gaat om een preventieve controle of een ingrijpende behandeling: wij hebben de kennis en ervaring in huis. Wij zorgen ervoor dat uw gebit gezond blijft en er verzorgd uitziet. Op onze website vindt u een compleet overzicht van alle behandelingen die wij aanbieden.

Angsttandarts Poortugaal

Heeft u angst voor de tandarts? Wij kunnen u helpen. Onze tandartsen zijn ervaren in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Wij zorgen ervoor dat u zich comfortabel voelt en nemen u mee in het proces. Dit doen wij door u precies uit te leggen wat wij gaan doen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Angsttandarts in Poortugaal nodig?

Bij Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek bent u in goede handen. Neem gerust contact met ons op. U bent van harte welkom.

Tandarts Poortugaal

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar een tandarts in Poortugaal? Neem vandaag nog contact op met Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek, een moderne tandartsenpraktijk gelegen in de directe omgeving van Poortugaal.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom. U kunt zich snel en gemakkelijk inschrijven via de website. Ons team van specialisten staat voor u klaar.

Iedere behandelaar heeft zijn of haar eigen specialiteit, waardoor wij een groot aantal behandelingen kunnen aanbieden. Bekijk onze behandelingenpagina voor een volledig overzicht van alle behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt.

Tandartsenpraktijk Boomgaardshoek is gevestigd aan de Klaproos 24c in de gemeente Hoogvliet. Wij ontvangen veel patiënten uit nabij gelegen plaatsen, waaronder Poortugaal. U bent van harte welkom in onze tandartsenpraktijk. U kunt zich binnen één minuut inschrijven via de website.

Heeft u een spoedgeval en bent u op zoek naar een tandarts in de buurt van Poortugaal die u nu kan behandelen? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op door te bellen naar 010 416 9200. Hoe eerder u belt, hoe groter de kans is dat wij u vandaag nog kunnen helpen.

Tandartsenpraktijk
Boomgaardshoek

Inschrijven bij onze praktijk?

U bent van harte welkom.

Tijd voor een nieuwe tandartspraktijk?